Előkelő „belépő”
  admin admin Dátum -  02-06-2017 21:21 02-06-2017 21:21 880  megnyitás 880 megnyitás  1 hozzászólás 1 hozzászólás
printer


Az elmúlt hét végén (05.26-05.28)rendezték meg a Klubcsapatok Feeder Országos Bajnokságát Balatonújlakon. Az idei évben először ezen a rangos versenyen a Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége is képviseltette magát.

A Zsennyei Fish-Farm SKHE által delegált csapat a szövetségünk felkérését elfogadva BHSZ színekben lépett a pályára. Németh Balázs által vezetett csapatról elmondható volt,hogy komolyan vették a feladatot,és a verseny előtt napokkal megjelentek a versenypályán,hogy még jobban megismerjék a vizet,annak előnyeivel és buktatóival. Sajnos a Nyugati Övcsatorna nem a legszebb arcát mutatta. Talán a késői időpont választás,vagy a nagyon meleg nappali hőmérséklet volt az oka,hogy a halak nem voltak kapós kedvükben. A verseny alatt minden gramm halért férfias küzdelem zajlott.A mezőny ennek ellenére nagyon erős volt,hiszen világversenyeket megjárt versenyzők szép számmal szerepeltek a nevezési listán.

Minden versenyen,ahogyan most is,döntő szerepe van a sorsolásnak. Sajnos ez sem sikerült minden esetben kedvezően. De a csapat profiktól elvárható higgadtsággal kezelte,hamar felmérte a lehetőséget,és a csapatkapitány ahhoz mérten állította be a taktikát,és tűzte ki a célokat.

A cél a mezőny első felében maradni minden fordulóban!Aki kárászt tudott fogni,jó eséllyel az élmezőnyben maradt,de volt aki apró hallal(küsz,karikakeszeg)hozta a pontokat,ezzel segítve csapatát.

Kik volt a csapat?

Németh Balázs, Kondics Milán, Lendvai József, Geröly Tibor, Lisztes Gergő és Kiss Renáta.

Úgy érzem a Szövetség összes tagja nevében köszönhetem nekik azt a munkát amivel végül sikerült a Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége csapatát behozni a 8. helyre a 20 csapatot felvonultató mezőnyből. Nagyon szép munka volt!

Ennek a munkának részesei voltak,akik nélkül szinte elképzelhetetlen az eredményes szereplés,a háttéremberek, a segítők.

Iszak Barnabás,Vincze Péter,Sárközi Krisztián, Pankotay Gellért és Ancsa, Szász Zoltán és Kondics Zsolt a szervezői munka, Ho-Ho Horgászbolt, Goldmann Tamás az etető anyag támogatásért,
Összességében úgy értékelem,hogy egy előkelő eredménnyel tudtunk belépni az országos versenysport életébe,megmutatva,hogy itt vagyunk és helyünk van itt.

Végül a magam nevében szeretnék köszönetet mondani. Köszönöm,hogy „újoncként”részt vehettem ott,és bevezettetek a feeder csapatversenyzés világába. Rengeteget tanultam tőletek szakmai téren,csapategység tekintetében és emberi tulajdonságaitokból.

Köszönöm,és gratulálok!

Szépligeti Ferenc


Hozzászólások
1 #1 admin - 2017. június 07. 09:02:12
Gratulálok a csapatnak, remek eredmény, 100% hozzá állás!!!!!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték