Nyirádi „találkozó”
  admin admin Dátum -  12-09-2017 17:59 12-09-2017 17:59 1114  megnyitás 1114 megnyitás
printer


A Balatoni Horgászegyesületek Szövetségének vezetőit a nyirádi Rókadombi Horgászegyesület látta vendégül az elmúlt hétvégén. A Vezetői verseny néven meghirdetett közösségi napon a tagegyesületek jelentős számban képviseltették magukat.
Gyönyörű környezet,szívélyes vendégvárás fogadta a reggel 7 órára kiírt gyülekezőre érkezőket. A technikai megbeszélés után mindenki szabadon választhatta ki horgász helyét,és az etetés után megindulhatott a „csata”!

A program másodlagos célja is megvalósult,a horgász vezetők kötetlen hangulatban ismerték meg egymást,tapasztalatokat cseréltek,kapcsolatokat építettek.
A kiváló halállománnyal rendelkező Nyirádi tó a legszebb arcát mutatta. Kellemes meleg, napsütés kíséretében születtek a szebbnél szebb fogások. Mindenki nyertesként hagyhatta el a stégét,de verseny lévén a legjobbak jutalmazva lettek.

A Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége Vezetői versenyének győztese Sándor László, Kádártai HE, 13.15kg-os eredménnyel. Második helyezett Gyermeli József ,Kádártai HE,12.4kg,míg a harmadik helyen Bolla Gyula Széki tavi HE 8.96kg végzett. A legnagyobb kifogott halért járó jutalmat szintén Sándor László vehette át.
A eredmény hirdetés után Vajai László elnök Úr és lelkes segítői egy rendkívül finom ebéddel kínálták az addigra baráti társasággá alakult csapatot,majd közös fotózás után mindenki élményekkel gazdagodva indulhatott haza.

Köszönet a vendéglátó egyesületnek,Nyirádon egy olyan közösséget ismerhettünk meg,amire méltán lehetünk büszkék,hogy tagjaink között tudhatjuk.

Köszönettel:
Szépligeti Ferenc
BHSZ Versenyfelelős

A találkozón készült képek megtekinthetők itt: