MAHOR előfizetés és nyereményjáték
Írta: admin - Dátum: 2022. január 05. 10:12:46
Magyar Horgász éves előfizetési nyereményakciónk

Előfizetés
2021. december 12.
Link

Magyar Horgász éves előfizetői akció: 7080 Ft helyett 5880 Ft

Magyar Horgász 2022-es előfizetői akció


Piacvezető újság, piacvezető áron!

Magyarország legnépszerűbb horgászmagazinja: tartalomban a legtöbb, árban a legjobb! Fizessen elő a legkedvezőbb áron, olvassa 12 hónapig a 108 oldalas Magyar Horgászt és nyerjen!

Nyomtatott újság előfizetési akcióban: 12 x 590 Ft helyett 12 x 490 Ft

7080 Ft helyett 5880 Ft

Digitális újság előfizetési akcióban: 12 x 415 Ft helyett 12 x 365 Ft

4980 Ft helyett 4380 Ft

A digitális változatra a nyito.mohosz.hu weboldalon található linken, a nyomtatott magazinra online (www.horgaszjegy.hu honlapon) vagy offline (forgalmazási pontokon, átutalással, esetleg csekken) fizethet elő.

Csak egy jó döntés és az exkluzív nyeremény is az öné lehet!

Kisorsolunk 25 előfizetőt, akik 1-1 példányt kapnak a Magyar Horgász Kiskönyvtár dedikált köteteiből! A nyereménysorsoláson részt vesz minden horgászkártyaszámmal rendelkező regisztrált horgász, akinek a sorsoláskor aktív éves előfizetése van.

A 12 db lapszámot 2022. februártól 2023. januárig havonta kapja meg.A lejáró előfizetőinknek a névre szóló csekket postán juttatjuk el.

Éves előfizetőink között főnyereményként kisorsolásra kerül:

I. díj:

egyhetes külföldi horgászutazás*2 fő részére teljes ellátással ,vagy egyhetes balatoni horgászüdülés**2 fő részére teljes ellátással

*választhat 3 ország és több időpont közül!

**választhat több időpont közül,

Extra: „Süllőhorgászat a tó közepén“

továbbá 10 db

II. díj:

éves* országos összevont területi jegy, vagy a nyertes által választott, MOHOSZ családhoz** tartozó vízterületre szóló éves területi jegy

*2022. évi vagy 2023. évi, választás szerint

**MOHOSZ, MOHOSZ tagszövetség, speciális jogállású tag, tagszövetséghez tartozó horgászegyesület.

továbbá 100 db

III. díj:

2023. évi előfizetés a Magyar Horgász újságra vagy 2023. évi előfizetés a digitális Magyar Horgászra

Válassza a Magyar Horgászt és nyerjen!

Részvételi feltételek:

Az akcióra befizetni 2022. január 31-ig lehet. Az akcióban történő részvételre minden olyan előfizető jogosult, aki az előfizetéssel kapcsolatban az itt meghirdetett záróidőpontig befizetési kötelezettségét igazolhatóan teljesítette. Az I. és II. nyereménykategóriák átadásának feltétele a horgászat lehetőségére vonatkozó jogszabályi személyi feltételek fennállása és igazolása. A nyeremények pénzre át nem válthatók, átruházásukra csak korlátozottan, külön feltételek mellett van lehetőség. A résztvevők egyidejűleg hozzájárulnak, hogy a MOHOSZ az előfizetéssel kapcsolatos adataikat zártan, célhoz kötötten kezelhesse, továbbá a nyertesek nevét a lapban és weboldalán megjeleníthesse. Az előfizetés 12 db lapszámra, és csak magyarországi szállítási cím esetén érvényes. Az előfizetői példányokat a Magyar Posta Zrt. terjeszti, az akcióban előfizetett első lapszám az új előfizetők esetében 2022. februári vagy márciusi példány.

Sorsolás: 2022. február 28-án 15 órakor a MOHOSZ székházában. A nyerteseket levélben, e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Az előfizetéssel, nyereményekkel kapcsolatban érdeklődni az info [KUKAC] mahor [PONT] huinfo [KUKAC] mahor [PONT] hu e-mail-címen, vagy munkanapokon 10.00–15.00 óráig a +36-1-311-3232 és +36-1-331-3300 telefonszámokon lehet. További információk a nyito.mohosz.hu weboldalon, ahol a nyertesek listája 2022. 03. 07-től lesz megtekinthető.

Üdvözlettel,

Magyar Horgász Szerkesztősége

1. NYOMTATOTT ÚJSÁG ONLINE ELŐFIZETÉS

Az online előfizetői felület használatához REGISZTRÁLNI KELL a https://www.horgaszjegy.hu honlapon!

Sikeres REGISZTRÁCIÓ után lépjen be a személyes profiljába, ahol a jobb oldalon lenyíló menüpontok között a HOBBI fülön található a MAHOR előfizetés, amelyre kattintva egy űrlap kitöltése után megrendelhető az újság, amit bankkártyával tud kifizetni, erről e-számlát fog kiállítani a rendszer. A továbbiakban ezen a felületen tudja kezelni előfizetését. Amennyiben segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken.


2. NYOMTATOTT ÚJSÁG OFFLINE ELŐFIZETÉS

– FORGALMAZÁSI PONTON (hamarosan): az állami jegy vagy területi jegy vásárlásakor az forgalmazónál készpénzes vásárlással.

3. DIGITÁLIS ÚJSÁG ELŐFIZETÉS:

A digitális változatra a dimag.hu weboldalon tud előfizetni.